TILLOTSON T4

DOŽIVI ULTIMATIVNO ISKUSTVO TRKANJA !

O KARTINGU

TILLOTSON T4 je karting koji može da pomiri dve strane sporta. Skupe, dvotaktne trkačke kartinge i ponekad nedovoljno izazovne rentale kakvi se mogu voziti na skoro svakom kartodromu. Sastavljen od trkačkog rama, hidrauličnog sistema kočenja sa samoventilirajućim diskom, podesivim oslanjanjem i četvorotaktnim specijalno koncipiranim motorom, ovaj karting hipotetički je tačno na pola puta između “bučne trkalice” i robusnog rental kartinga. Međutim, parametri koje ovaj paket daje ipak ga ne drže na sredini skale. Vremena po krugu koja se mogu postići sa ovim kartingom su tik iza rezultata trkačkih, dok su troškovi održavanja predvidljivi i blizu troškova održavanja rental kartinga. Šasija se proizvodi u italijanskoj fabrici “IPK” koja projektuje i izrađuje veliki broj homologiranih trkačkih modela, a motor dolazi iz Irske, matične države kompanije “Tillotson”. Pneumatici proizvođača “MAXXIS” koji se prave od smeše gume posebno razvijene za TILLOTSON T4 karting daju sjajne trkačke performanse, ali ipak obezbeđuju dugotrajnost. Ovaj karting je odličan izbor za nove trkače svih uzrasta i sposobnosti.

RENTAL

TILLOTSON T4

TRKAČKI

POREĐENJE BRZINE KARTINGA

RENTAL

TILLOTSON T4

TRKAČKI

POREĐENJE TROŠKOVA TRKANJA

TRKAČKI RAM Ø3O mm

4-TAKTNI MOTOR 17ks

MAXXIS T4 PNEUMATICI

CENA NOVOG KARTINGA  4OOO – 45OO EUR

Osnovan 1914. godine, Tillotson je na čelu inovacija u oblasti motora. Od prvih dijafragmatskih karburatora do vodećih dostignuća u motorsportu. Doprineli su razvoju visokoefikasnih karburatora i osmislili T4 seriju kartinga.

T4 TRACK DAY

POWERED BY SOR MOTORSPORT

T4 TRACK DAY je prilika ZA SVE ZAINTERESOVANE vozače da probaju TILLOTSON T4 karting u nekoliko slobodnih, netakmičarskih sesija od 15 minuta. Ove dane organizujemo sa ciljem promocije T4 modela kartinga, ali i koncepta takmičenja koje ide uz njega. Kartinge koji su na raspolaganju tog dana obezbeđujemo mi, pa s toga vozači mogu bez opterećenja transporta i servisiranja kartinga da uživaju u vožnji. Zavisno od broja prijavljenih učesnika i naših kapaciteta u tom trenutku, na stazi će se voziti četiri do osam kartinga istovremeno. Pre svakog TD-a svi prijavljeni vozači će u mejlu dobiti Pravilnik događaja i detaljnu satnicu. Plaćanjem kotizacije za određeni broj sesija, učesnik pokriva troškove iznajmljivanja kartinga i staze, ali i sve druge troškove poput goriva, potrošnog materijala, honorara mehaničara i slično. Svaki učesnik je dužan da na dan TRACK DAY-ja potpiše određeni dokument, čime prihvata uslove događaja i obavezuje se da nadoknadi svu materijalnu štetu koju načini tokom vožnji tog dana, a u roku od 7 dana od održavanja događaja. PRIJAVI SE, PRIDRUŽI SE PLAVOJ REVOLUCIJI !

CENA: 35 EUR (SESIJA 15MIN)

T4 TRACK DAY O1

T4 TRACK DAY O2

T4 TRACK DAY O3

T4 TRACK DAY O4

T4 TRACK DAY O5

T4 TRACK DAY O6

T4 TRACK DAY O7

T4 TRACK DAY O8

PRIJAVA

T4 TRACK DAY O1

OBJAŠNJENJE PROCESA PRIJAVE

PRIJAVLJIVANJEM KROZ OVU FORMU NAJAVLJUJETE VAŠ DOLAZAK NA JEDAN OD TRACK DAY-EVA KOJIH ĆE OVE GODINE BITI UKUPNO OSAM. SHODNO BROJU RASPOLOŽIVIH KARTINGA ZA ODREĐENI TD, DEFINIŠEMO GRUPE KOJE SE MOGU MENJATI U SKLADU SA MOLBAMA UČESNIKA. NPR. MOŽEMO TE PREBACITI U GRUPU SA TVOJIM PRIJATELJEM UKOLIKO ŽELITE DA VOZITE ZAJEDNO.

 

NA GRAFICI ISPOD SE MOŽE PRATITI FORMIRANJE GRUPA, A POTVRDU PRIJAVE SVAKI UČESNIK SVAKAKO DOBIJA NA MEJL ODMAH PO SLANJU POPUNJENE FORME. BROJ SESIJA JE VEOMA VAŽAN PODATAK KOJI MORA DA SADRŽI SVAKA PRIJAVA I S TOGA NA TAJ DEO FORME TREBA POSEBNO OBRATITI POZORNOST.

 

PLAĆANJEM KOTIZACIJE ZA TRACK DAY, A PO INSTRUKCIJAMA KOJE SE DOBIJAJU NA MEJL UČESNIK VALIDIRA PRIJAVU I TEK NAKON TOGA BIVA RASPOREĐEN U PRIPADAJUĆU GRUPU. CENA KOTIZACIJE SE DEFINIŠE NA OSNOVU BROJA SESIJA.

GRUPA 1

O/4

VOZAČI:

PRIJAVE ZA TD1 TRAJU DO 21. APRILA U 24:00h

T4 ŠAMPIONAT 2O24

O TAKMIČENJU

Vlasnik šampionata je TILLOTSON T4 SERIES SERBIA, zvanična organizacija koja deluje na prostoru čitavog regiona i kao takva je podržana od strane proizvođača. Ovo je trenutno jedino ovakvo takmičenje u Srbiji. Fokus je na sposobnostima vozača, a količina opreme ili model kartinga ne određuju ko će biti najuspešniji. Ovo je sjajna opcija za sve vozače koji žele da iskorače iz sveta rental trkanja, a neće da investiraju onoliko novca i energije koliko iziskuje takmičenje sa dvotaktnim, trkačkim kartingom. Takmičenje se održava na stazama u Jagodini, Beogradu i Kuli, a trenutno postoje dve opcije učešća – takmičar može kupiti nov ili polovan Tillotson T4 karting i sam organizovati svoju sezonu ili se učlaniti u naš SOR T4 TIM, iznajmiti jedan od 4 kartinga i kupiti punu uslugu servisiranja, transporta i skladištenja  istog. Više informacija o T4 šampionatu potraži na sajtu i stranicama organizatora (linkovi ispod).

TILLOTSON SERIES SERBIA

TRKAJ SE U NAŠEM T4 TIMU

Ukoliko bi da se takmičiš u T4 šampionatu, a ne želiš da kupiš karting ili se baviš njegovim servisiranjem, nabavkom delova, transportom i skladištenjem, možeš da se trkaš sa nama. Trenutno posedujemo četiri kartinga i potrebnu opremu za takmičenje u ovom šampionatu. Takođe, imamo ljudstvo za organizovanje i egzekuciju učešća na trkačkim danima pa tebi ostaje samo da se baviš sobom, tvojom mentalnom i fizičkom spremom, a sve drugo prepustiš nama. Kada se prijaviš, jedan od naših kartinga i dva seta novih pneumatika će ti biti dodeljeni i samo ti ćeš se takmičiti sa tim. Naravno, karting će biti upotrebljavan za naše druge aktivnosti tokom godine, obzirom da ga iznajmljuješ samo za trkačke dane, ali će pre svakog biti doveden u optimalno stanje za uspešno trkanje. U cenu paketa nisu uračunati troškovi popravke kartinga nakon oštećenja do kojih dođe krivicom vozača. Kvarove motora, delova šasije i potrošni materijal pokrivano mi. Ukoliko recimo želiš da se oprobaš i učestvuješ na samo jednom trkačkom danu, kontaktiraj nas pa ćemo zajedno definisati uslove i dogovoriti takvu saradnju.

Kotizacija: 600 EUR
Pneumatici: 400 EUR
Usluge SOR T4 tima: 3000 EUR

CENA SEZONE: 4OOO EUR

SLOTOVI

O/4

VOZAČI: