ĐOKIĆEV VELIKI POVRATAK!

REZULTATI ČETVRTOG TRKAČKOG DANA U SEZONI 2022

AUTOR: MAŠA KNEŽEVIĆ
KATEGORIJA: KARTING
DATUM OBJAVE: 26.06.2022.

DODELILI SMO ČETIRI MEDALJE!

Još jedan trkački dan je iza nas. Bio je to četvrti ukupno, a drugi Trkački dan na kartodromu u Jagodini. Brze vožnje, takmičarski duh, puno smeha i po koji kazneni bod, bilo je svega. O tome kako je dan prošao najbolje govori činjenica da smo ovog puta dodelili ČETIRI medalje!

STESANI PRASCI PONOVO OSVAJAJU JAGODINU!


Neumorni SOR-ovci, podeljeni u dve grupe odvozali su po tri trke i prešli ukupno 72 kruga!

I dalje ne znamo da li je do jagodinskog vazduha, staze ili klope, ali ekipa Stesanih prasaca ponovo je briljirala na terenu! Ekipu je ovog puta u pobedu odveo Miloš Đokić koji je ujedno ostvario i najveći broj poena na trkačkom danu! Sa 60 stečenih poena, Đokić je svojoj ekipi osigurao tesnu pobedu u konačnom plasmanu timova sa samo 0,17 bodova više od drugoplasiranih Đape i Simića! Iza Đokića po ukupnom broju bodova redom idu Nenad Đapa i Srećko Novaković, osvajači srebrne i bronzane medalje.

Iako su Stesani Prasci pokupili najviše ovacija, jedan SOR-ovac definitivno nije ostao neopažen. Reč je o Mirku Rudiću! Nekadašnji SOR-ov novinar, a sada ljuti vozač uspeo je da se izbori za svoje mesto i pobedi u drugoj trci! Iako se nije našao među prva tri mesta u konačnom plasmanu trkačkog dana, organizatori nisu mogli a da ne nagrade njegov trud medaljom!

Ipak, nisu svi imali sreće da trkački dan završe okićeni medaljom, neki su se kući vratili sa kaznenim bodovima, a najdramatičniji trenutak dana zasigurno je bilo odustajanje Nevena Bujića nakon žestokog duela između njega i Luke Babića koji je rezultirao izletanjem obojice. Da stvar bude još tragičnija, Bujić je u poslednju trku dana ušeo kao vodeći u plasmanu vozača.

Sada nas čeka pauza do 17. septembra kada će se naši SOR-ovci spremni i odmorni ponovo sastati na kartodromu Autokomerc!

Konačne i kompletne rezultate četvrtog Trkačkog dana možeš videti pritiskom na dugme ispod.

PODELI

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

PODELI

FACEBOOK
TWITTER
WHATSAPP
TELEGRAM

NAĐI NAS NA MREŽAMA