DIZAJNIRANJE TRKAČKE ODEĆE U SRBIJI

HYPERSTAR DESIGNS

AUTOR: MARKO TOMANOVIĆ
DATUM OBJAVE: 27.07.2022.

OD TRKAČA ZA TRKAČE

Nije samo odeća, mislim majice i to.. Ivan crta i kacige, kombinezone. Naš čovek, SOR-ovac, jedan od najbržih. Počeo je sa kacigama i zvao se C7 Helmet Design, a onda je u novembru 2019. promenio ime brenda u Hyperstar Designs. Njegovi radovi završili su na glavama trkača širom sveta. Od regionalnih karting takmičenja, preko španske Formule 4, pa sve do meksičkog Nascar-a. Inače, Ivan Gošić je po profesiji Game Artist, vozi karting trke regionalnog Sportstil karting šampionata i stvara brend za dizajn usluge u motorsportu. On je trkač i valjda zato tako dobro oseća šta trkači žele da nose.

SARADNJA SA ITALIJANSKIM BRENDOM

Nisu vozači jedini koji su prepoznali genijalnost kreativnih rešenja koje Hyperstar stvara. Italijanska kompanija MIR Race Line, proizvođač trkačke opreme i odeće izbacila je kolekciju sa motivima koje je Ivan kreirao. To dalje znači da Hyperstar Designs može brzo i lako da obezbedi i kastomizuje bilo koji komad odeće ili vozačke opreme iz asortimana italijanskog brenda. MIR postoji od 1978. godine i trenutno je jedan od najzastupljenijih proizvođača opreme i odeće u svetu kartinga. Hvala Ivanu što čini da nas u prestonici motorsporta percipiraju kao kretivne.

NASTANAK KOLEKCIJE - SOR RACEWEAR

Došli mi tako na ideju da SOR organizaciju obučemo u neke lepe majice i spremimo tople jakne sa štampom za hladniji period kraja sezone. Ivane jel može? - Može, reče on i napravi dizajn koji je čitavu ovu našu igrariju amaterskog karting šampionata podigao na neki potpuno novi nivo. Krenulo je od jednog modela majice, a onda smo inicijalno dizajnersko rešenje primenili na jaknu, pa smo pult presvukli u foliju sa istim šarama (hvala Džoniju i Đapi), pa smo na kraju otišli toliko daleko da se sada naši trkači nakon svake trke mere na potpuno izbrendiranoj vagi... Crno-crveno-bela kombinacija koju je napravio za nas je umnogome doprinela nastupu SOR organizacije i sveukupnom utisku koji ostavljamo na okolinu. Sada evo štampamo drugi kontigent odeće za naše vozače koji hoće da se oblače u SOR-ove boje. Ponosni smo na saradnju sa brendom Hyperstar Designs i zahvali na trudu koji je uložen u dizajn naše odeće. Deluje da nećemo stati na ovome i to me pomalo plaši. Na pragu sam da ceo svoj auto izbrendiram u boje SOR-a.

Na RACEWEAR stranici našeg sajta se nalazi kompletna kolekcija i još ponešto o brendu Hyperstar. Sve komade odeće možete uživo da pogledate na svakoj našoj trci u sezoni. Imamo ambicije da u narednom periodu kreiramo i neke modele sa motorsport tematikom koji će biti interesantni širokoj trkačkoj publici. Čekirajte naše majice i jakne i obavezno pregledajte stranice brenda Hyperstar Designs na društvenim mrežama. Ako niste najbrži na stazi pa vas je tečko uočiti u gužvi, upadljivi dizajn kacige definitivno može da pomogne da se istaknete u grupi vozača. Hvala na čitanju!

PODELI

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

PODELI

FACEBOOK
TWITTER
WHATSAPP
TELEGRAM

NAĐI NAS NA MREŽAMA